WEBSHOP ECOMMERCE ONLINE PRODAVNICA e-trgovina
WEBSHOP ECOMMERCE ONLINE PRODAVNICA e-trgovina

Izrada web shopa

Mi smo specijalizovana agencija za online trgovinu (eCommerce) koja se, pored ostalih usluga, primarno bavi izradom online prodavnica. Usmerenost na web shop-ove nam je omogućila da kroz rad i posvećenost bolje shvatimo navike kupaca i njihove potrebe i na osnovu toga prilagodimo naše web sajtove.

Naše online prodavnice omogućiće vam:

Naše online prodavnice omogućiće vam:

1

DA UŠTEDITE VREME

Prodavati preko društvenih mreža je super, ali ume da bude veoma naporno i oduzima previše vremena ako nemate web shop. Kupci vam stalno dolaze sa istim pitanjima, a vi morate svakom posebno da odgovorite. Ukoliko imate popularan brend, odgovaranje na ove poruke može vam oduzeti nekada i ceo dan.

 

Online shop će vam rešiti ovaj problem tako što ćemo na sajtu obezbediti kupcima sve potrebne informacije kako bi mogli da poruče, a da vas pritom ne kontaktiraju.

2

Bolji status i poverenje kupaca

Da bi neko kupio od vas, potrebno je da izgradite poverenje. Danas svako može da otvori profil na društvenim mrežama, okači nekoliko slika i krene da prodaje. To kupci znaju i iz tog razloga su oprezni kada poručuju preko društvenih mreža. 

 

Ukoliko kupci primete web shop na vašem profilu i pritom ga posete, neophodno je da vaš web shop izgleda profesionalno i da sadrži sve neophodne informacije. Tada će kupci dobiti potvrdu da ste ozbiljan brend, da ulažete u svoj biznis i da vam se može verovati.

3

Bolji uvid u poslovanje

Da biste bili uspešni potrebno je da vodite razne statistike i beležite prodaje kako biste znali da li napredujete ili ne. Voditi ovakve beleške na papiru ili u excel tabeli ume da bude konfuzno i iziskuje dosta vremena. 

 

Naše online prodavnice automatski beleže posete na sajtu, koji proizvodi se prodaju a koji ne, koliko prodaja imate u nedelji, mesecu ili godini kao i mnoge druge vredne informacije koje će vam pomoći da bolje razumete vaše poslovanje.

4

Da dosegnete više kupaca

Da biste bili uspešni potrebno je da vodite razne statistike i beležite prodaje kako biste znali da li napredujete ili ne. Voditi ovakve beleške na papiru ili u excel tabeli ume da bude konfuzno i iziskuje dosta vremena. 


Jedan od najboljih načina da dođete do više kupaca je da se vaša online prodavnica izlistava na Google pretraživaču za određene ključne reči. To nažalost nije moguće ukoliko nemate online prodavnicu. 


Vaš web shop možemo optimizovati tako da se pojavite visoko na Google pretrazi. Na ovaj način dolazite do određene grupe kupaca za koje sigurno znamo da su zainteresovani za proizvode koje nudite. 

5

Da ne zavisite od društvenih mreža

Društvene mreže mogu vam doneti dosta profita, u to nema sumnje, ali na kraju dana vi niste vlasnik vašeg profila. U svakom trenutku možete ostati bez naloga i to je veliki problem. Preko noći, vaš biznis koji ste možda gradili godinama, može da nestane.

 

Za razliku od društvenih mreža, vaš web shop je samo vaše vlasništvo i niko vam ga ne može oduzeti.

6

Da zaradite više

Kada imate poverenje kupaca, saobraćaj sa Google pretraživača, bolji uvid u poslovanje i online prodavnicu koja radi 24h, 365 dana u godini zasigurno ćete zaraditi više.

Šta vam nudimo

Profesionalan i moderan dizajn

Profesionalan i moderan dizajn

Svaki web shop koji napravimo ima unikatan dizajn i profesionalan izgled koji je prilagođen vašem brendu. Ne koristimo gotove šablone za izradu stranica.

Web shop koji prodaje1

Web shop koji prodaje

Mi znamo da ne prodaje samo lep dizajn. Kombinacijom dobrog dizajna, lake navigacije, potrebnih informacija, brzine i jednostavnog procesa kupovine, obezbedićemo vam online prodavnicu koja pretvara posetioce u kupce.

Web shop koji brzo ucitava3

Web shop koji brzo učitava

Niko ne voli sajt koji učitava 5 sekundi, ni kupci, a ni Google. Zato posebnu pažnju dajemo otpimizaciji brzine, pa je tako prosečna brzina učitavanja stranica na našoj online prodavnici 1.4 sekunde.

Karticno placanje

Kartično plaćanje

Bilo da prodajete celom svetu ili lokalno u Srbiji, plaćanje karticama je osnovni način plaćanja na internetu i još jedan od načina da se kupcima olakša kupovina. Vaše je samo da podnesete zahtev u banci, a mi ćemo preduzeti sve potrebne korake za implementaciju.

Mobilna aplikacija za upravljanje1

Mobilna aplikacija za upravljanje

Ukoliko ste često u pokretu i nemate uvek računar kraj sebe, moguće je i upravljanje preko mobilne aplikacije. Pratite porudžbine u realnom vremenu, pogledajte statistike, menjajte cene i opise proizvoda, sve sa vašeg mobilnog telefona.

Pravne stranice

Pravne stranice

Kada prodajete online, važno je da budete pravno osigurani i obezbeđeni. U saradnji sa advokatskom kancelarijom obezbedićemo vam sve pravne stranice koje su potrebne za legalan rad online prodavnice, kao što su uslovi korišćenja, politika privatnosti, reklamacije, i druge.

Admin panel na svim jezicima

Admin panel na svim jezicima

Engleski jezik vam nije jača strana? Nikakav problem. Administratorski panel je dostupan na srpskom, hrvatskom, bosanskom ili bilo kom drugom jeziku. 

Nasa podrska 2

Naša podrška

Nakon izrade online prodavnice naša saradnja se ne završava. Kada poželite neke izmene, nove funkcije ili vam nešto nije jasno, mi smo tu za vas. Takođe, po potrebi obezbedićemo i video materijal pomoću kojeg ćete sami moći da ažurirate proizvode.

Koje tipove shopova pravimo?

Odeća / Obuća / Električni aparati / Nameštaj / NAKIT / SPORTSKA OPREMA

webshop fizicki proizvodi

Shop za prodaju fizičkih proizvoda

KURSEVI / EBOOKS / FITNES PROGRAMI / MENTORSTVA / PDF FAJLOVI

webshop digitalni proizvodi

Shop za prodaju Digitalnih proizvoda

WOOCOMMERCE WOOCOMMERCE WOOCOMMERCE WOOCOMMERCE WOOCOMMERCE
WOOCOMMERCE WOOCOMMERCE WOOCOMMERCE WOOCOMMERCE WOOCOMMERCE
SHOPIFY SHOPIFY SHOPIFY SHOPIFY SHOPIFY
SHOPIFY SHOPIFY SHOPIFY SHOPIFY SHOPIFY

Cena izrade web shopa

Cena izrade webshop-a kreće se od 800€ pa sve do 2500€. Najbitniji faktori koji određuju cenu su: izgled, funkcije, broj proizvoda i kategorija, kao i to da li se radi osnovni ili napredni SEO.

Do sada nikada nismo imali dva ista zahteva za shop, pa iz tog razloga nismo u mogućnosti da odredimo fiksne cene. U nastavku možete saznati šta okvirno možete dobiti za uloženih 800€.

Da bismo utvrdili tačnu cenu vašeg projekta, potrebno je da nas kontaktirate putem forme na kontakt stranici, pozovete nas telefonom ili pošaljite i-mejl, kako bismo zakazali sastanak. Kada nam iznesete vaše zahteve, mi ćemo vam dostaviti našu ponudu u roku od 24-48h.

*Napomena:
U cenu ne ulazi izrada pravnih stranica (uslovi kupovine, politika privatnosti, odustanak od ugovora itd.). Stranice možete obezbediti vi ili advokastska kancelarija.

Mali shop

 • Unikatan dizajn web shop
 • 1-50 proizvoda
 • 1-5 kategorija
 • 1 jezik
 • 1-3 filtera
 • Bez kartičnog plaćanja
 • Osnovni SEO
 • Optimizacija brzine
 • Hosting (1 god.)
 • Domen (1 god.)

Cena: 800 €

*Ovo je primer, da bismo odredili cenu vašeg projekta neophodno je da nas kontaktirate.

Dodatne funkcije

 • Više jezika
 • Kartično plaćanje
 • Mejlovi za “napuštene korpe”
 • Newsletteri
 • Recenzije sa slikama i videom
 • Napredni SEO
 • Order bumps
 • Posebne integracije sa drugim programima
 • Instalirani alati za praćenje poseta (Google analitika + Facebook pixel)

*Ovo su samo neki od primera. Osnovni paket ne uključuje ove funkcije i one se naplaćuju dodatno

Iskustva naših klijenata

Imali smo dobar sajt ali je bio spor i vizuelno je bilo mesta za poboljšanja. Funnelcy je odlično odradio posao redizajna, unapredili su pretragu i kategorije, brzinu, kao i SEO. Optimizacija nam je donela hiljade poseta i svakodnevne porudžbine. Naša uspešna saranja traje već 3 godine, mislim da to govori dovoljno.

Stefan Čanković

Menadžer u "Elektroterm"

"Funnelcy tim je od početka bio uz nas - od kreiranja brend strategije, preko izrade sajta pa sve do marketinga. Pomogli su nam da vizuelni identitet i poruka koju šaljemo bude baš onakva kakvu smo hteli i zamislili. Sve to, u kombinaciji sa sajtom koji izgleda fantastično i originalnim marketingom dali su više nego brze rezultate. Prezadovoljni smo njihovim radom, profesionalnošću i odgovornošću!

Srđan Marković

Vlasnik "Samo Naše"

"Najlepši deo saradnje je kada shvatite da ste pronašli tim koji razume ono što želite i brzo realizuje zamišljeno. Za sva moja pitanja i nedoumice bili su na klik daleko, detaljno su mi objašnjavali sve što me je zanimalo. Mislim da je ključ uspeha da uvek imate nekog ko će Vas posavetovati, dati smernicu ili čak sugestiju kako bi posao napredovao. Naša saradnja traje skoro dve godine, za to vreme Funnelcy je pokazao samo posvećenost, trud i odgovornost prema meni.

Kristina Štaubringer

Vlasnica "Friško"

Česta pitanja

Šta je potrebno da bi se napravio online shop?

Od vas biće nam potrebne sledeće stvari: slike proizvoda, opisi proizvoda (specifikacije), logotip ili knjiga grafičkih standarda (brand book). Ukoliko nemate već izrađen logotip, kontaktirajte nas.

Da li radite redizajn već postojećeg shop-a?

Da. Ukoliko je dizajn vaše online prodavnice zastareo ili vam se ne sviđa trenutni izgled kontaktirajte nas putem kontakt forme ili nas pozivite na telefon. Cena redizajna web shop-a zavisi od količine posla i nije moguće precizirati dok ne pregledamo sam shop.

Da li možete da uradite samo dizajn online prodavnice?

Naravno. Volimo da sarađujemo sa drugim firmama i pojedincima, pa ovakav vid saranje neće biti problem. Kontaktirajte nas za više detalja.

Da li je moguće plaćanje na rate?

Nažalost, nije moguće plaćanje na rate. Plaćanje se vrši po principu 50% avansno i 50% po završetku projekta.

Da li možete da fakturišete izradu online prodavnice?

Da, nakon izrade izdaćemo vam fakturu.

Da li mogu samostalno da održavam svoj web shop?

Ukoliko imate iskustva u održavanju online prodavnice, možete. Ako ipak nemate, preporučujemo da prepustite ovaj deo posla nama.

Da li vaše online prodavnice posle izrade mogu da se prilagođavaju i nadograđuju?

Naravno. U svakom trenutku možemo nadograditi bilo koju funkciju ili promeniti postojeći dizajn ukoliko je potrebno.

Ne znam engleski, da li će to predstavljati problem?

Ne. Administratorski panel može biti prilagođen bilo kom jeziku.

Da li mogu da imam blog na web shopu?

Da. Pisanje bloga je čak naša preporuka. Na taj način možete doći do novih kupaca, ojačati svoj sajt i pozicionirati vaš brend kao autoritet u oblasti u kojoj radite.