O nama Misija Vizija Vrednosti O nama Misija Vizija Vrednosti
O nama Misija Vizija Vrednosti O nama Misija Vizija Vrednosti

Naša misija

je da pružimo preduzetnicima kvalitetnu uslugu i obezbedimo koristan sadržaj koji će im pomoći da izgrade uspešan brend.

vidimo budućnost

sa više malih i srednjih preduzeća koji će doprineti stvaranju zdrave konkurencije kao i većeg izbora proizvoda na tržištu.

Naše vrednosti

1. NEMA “JA” u TIMU

U našem timu niko ne razmišlja o ličnoj dobiti. Sve što radimo, radimo zajedno sa našim klijentima, zarad kolektivnog cilja!

2. KONSTANTAN NAPREDAK

Priroda naše struke zahteva fleksibilnost i konstantnu želju za samounapređenjem. Ovo tržište ne poznaje stagnaciju. Zato se trudimo da uvek budemo u korak sa najaktuelnijim trendovima.

3. Fokus na rezultat

Niko ne želi da protraći svoj novac. Zato, šta god da radimo mora da donese određeni rezulatat klijentu. U suprotnom, smatramo da posao nije odrađen kako treba.

4. POŠTOVANJE KOLEGA I KLIJENATA

Uvek poštujemo ugovorene rokove, kao i ideje i predloge svojih kolega i klijenata.

5. Inovativnost u radu

Poštujemo pravila ali ih ne pratimo slepo. Često eksperimentišemo kako bismo dobili nove podatke i još bolje rezultate.

6. Asertivna komunikacija

Nastojimo da kažemo ono što nam je na umu, ali to uvek radimo na pristojan i neuvredljiv način.

7. Maksimalna posvećenost

Bez obzira na vrednost projekta, dajemo sve od sebe tako da sutra budemo ponosni i mi i naši klijenti.

8. Vrednovanje vremena

Vreme je nešto što vrednujemo više od novca. Zato konstantno tražimo načine da posao uradimo još brže i još efikasnije. Na taj način dostavljamo kvalitetnu uslugu klijentima, u što kraćem roku.

9. Nesebično deljenje znanja

Kad god nam se ukaže prilika, bilo u razgovoru sa klijentima, na pauzi sa kolegama ili kroz sadržaj koji kreiramo, uvek se trudimo da podelimo znanje koje smo stekli kroz rad i učenje.

10. Prijateljski odnos

Iako radimo izuzetno odgovoran posao, trudimo se da naša komunikacija sa kolegama i klijentima ne bude previše formalna. Volimo prilike u kojima možemo da se našalimo, ali i pružimo ruku i pomognemo.